Ultima încorporare, marcata prin demonstrații și un concert

Apropo.ro / 22.10.2006, 11:42
Ultima încorporare, marcata prin demonstrații și un concert
Demonstrații militare și un concert dedicat "ultimei încorporari" ofera, duminica, MApN pentru a marca suspendarea serviciului militar pe timp de pace și trecerea la serviciul militar bazat pe voluntariat. "MIL FEST 2006 ", care se desfașoara în Piața

Demonstrații militare și un concert dedicat „ultimei încorporari” ofera, duminica, MApN pentru a marca suspendarea serviciului militar pe timp de pace și trecerea la serviciul militar bazat pe voluntariat.

„MIL FEST 2006 „, care se desfașoara în Piața Revoluției, cuprinde demonstrații de mânuire a armamentului executate de un pluton din Regimentul 30 Garda și Protocol „Mihai Viteazul”, exerciții de echitație realizate de Secția Hipica a C.S.A. „Steaua” și concerte susținute de Muzica Reprezentativa și de formații artistice profesioniste și de amatori din armata.

Cu acest prilej, publicului îi sunt prezentate atât categorii de tehnica, echipamente și uniforme militare, cât și tradițiile și misiunile armatei.

De asemenea, noua armata româna, cea formata din militari profesioniști, prezinta la „MIL FEST 2006” oferta sa de locuri de munca.

Biroul de Informare-Recrutare din București și reprezentanții celor trei categorii de forțe ale armatei ofera celor interesați informații despre criteriile și standardele care trebuie îndeplinite pentru a deveni militar profesionist.

Evenimentele vor culmina cu un concert susținut, duminica seara, de trupele ASIA, Cassa Loco, Hi-Q și Sistem.

Mediafax