Ultima şansă! Caravana X Factor ajunge în Bucureşti

De: Nicoleta Nicolae / 21.05.2016, 00:00
Ultima şansă! Caravana X Factor ajunge în Bucureşti
Dupã ce a strãbãtut ţara în lung şi în lat, în cãutarea celor mai talentaţi concurenţi, caravana “X Factor” face mâine, 21 mai, ultima sa oprire, în Bucureşti. Toţi cei care cred că au voce, charismă, că pot face show şi pot transmite emoţie mai au o ultimă şansă pentru a dovedi acest lucru şi pentru a face primul pas pentru împlinirea unui mare vis.

Cei care vor reuşi să treacă mai departe de prima etapă a preselecţiilor vor avea nu numai şansa de a câştiga marele premiu al competiţiei, ci şi bucuria de a cuceri scena, de a deveni celebri, de a descoperi ce înseamnă să fii superstar, iar lista rămâne deschisă. Astfel, sâmbãtã, duminicã şi luni, începând cu ora 09:00, bucureştenii sunt aşteptaţi la preselecţiile “X Factor”, care vor avea loc la Universitatea Româno-Americanã, situatã în Bulevardul Expoziţiei, nr 1B. Cei care nu au reuşit încă să se înscrie o pot face chiar acolo. Înscrierile continuã încã pe www.xfactor.a1.ro, tot aici, telespectatorii putând consulta programul complet de audiţii al super show-ului de la Antena 1.

„Ai mai mult decât voce? Crezi cã ai factorul X? Aratã-le tuturor cã poţi fi urmãtorul câştigãtor, urcã pe scenã spre succes! Fii tu marele hit X Factor 2016!”, i-a îndemnat Rãzvan Simion pe cei care încã mai stau pe gânduri, întrebându-se dacã locul lor este pe scenã, iar Dani a completat: „Eşti relaxat, stai probabil la televizor şi deodat auzi sunetul X Factor. E chemarea ta! Muzicã gãseşti peste tot, dar scena ta este la X Factor!”.