Ultima semifinală „Românii au talent” a fost lider absolut de audiență

De: Nicoleta Lepădatu / 21.05.2022, 13:26
Ultima semifinală „Românii au talent” a fost lider absolut de audiență

Lista finaliștilor sezonului 12 „Românii au talent” este completă! Ultima semifinală a fost lider absolut de audiență, conform unui comunicat remis Apropo de către postul de televiziune.

O nouă etapă a celui mai iubit show de divertisment din România s-a încheiat! Aseară, într-o atmosferă de excepție, au urcat pe scenă și ultimii 12 semifinaliști ai acestui sezon. Cu emoții, dar și cu dorința de a străluci și de a-i convinge pe cei de acasă să îi voteze, aceștia au făcut spectacol, iar seara s-a încheiat cu un tablou complet al finalei ce va urma săptămâna viitoare.

Dacă săptămâna trecută Alex Dowis și DJ Hugo au fost nominalizați pentru premiul de originalitate, aseară alți concurenți li s-au alăturat: Darius Mabda și Eva Nicolescu. Telespectatorii au decis următorii cinci calificați în marea finală, de pe 27 mai: Darius Mabda, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Emanuel Ion și Ana Maria Mircea. Acestora, li s-au adăugat și X-Treme Brothers, care au primit un wild card din partea celor patru jurați.

Ultima semifinală live a show-ului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.3 puncte de rating și 28.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.6 puncte de audiență și 13.9% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.6 milioane de români s-au bucurat de spectacolul incredibil, iar în minutul de aur, la ora 22:31, aproape 2.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Ultima semifinală le-a adus telespectatorilor un spectacol incredibil. Andi, Andra, Dragoș și Mihai s-au bucurat de prestațile oferite de concurenți și i-a recompensat cu laude și admirație pentru evoluția lor. Seara a fost întregită de Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11, care a oferit o superbă interpretare. A fost o seară plină de dinamism, în care reprezentațiile de acrobație, dans, muzică și iluzionism s-au completat perfect.

Foto: PRO TV

CITEȘTE ȘI: Finala „Românii au talent”: Ana Maria Mărgean a câștigat marele premiu al sezonului 11