Ultima zi de audiţii ”X Factor”, cu emoţii pentru juratul Carla’s Dreams

Apropo.ro / 25.07.2018, 12:51
Ultima zi de audiţii ”X Factor”, cu emoţii pentru juratul Carla’s Dreams
După mai bine de două săptămâni pline de emoţii şi concurenţi extrem de talentaţi, juraţii ”X Factor” au încheiat în acelaşi ton audiţiile pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii.

În noua formulă, alături de Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin ca ”antrenori” ai concurenţilor, juraţii ”X Factor” au avut parte de o mulţime de emoţii şi surprize la audiţiile ”X Factor”. Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams au fost răsfăţaţi aproape zilnic cu mici cadouri primite din public sau chiar din partea concurenţilor veniţi la audiţiile ”X Factor”. Adevăratele surprize au fost însă vocile noi care i-au uluit pe cei patru juraţi. ”Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut şi vin foarte mulţi incredibil de talentaţi”, a spus Delia.

O încărcătură aparte a avut ziua de ieri, ultima de audiţii din acest sezon, mai ales pentru unul dintre juraţi. Carla’s Dreams, căci despre el este vorba, le-a mărturisit colegilor că aniversează doi ani la pupitrul ”X Factor”. ”În această zi, în urmă cu doi ani, eu am primit de jurat”, le-a spus Carla’s Dreams celor prezenţi.
Cel de-al optulea sezon ”X Factor” , în curând, la Antena 1,  se anunţă plin de surprize. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.