Ultimele 150 de bilete la concertul Eluveitie de la București!

De: Dragos Tanase / 07.12.2014, 14:00
Ultimele 150 de bilete la concertul Eluveitie de la București!
Organizatorii anunța în mod oficial că au mai rămas doar 150 de bilete la show, din totalul de 500 puse la dispoziție, pentru concertul Eluveitie de la București, din data de 16 februarie 2015, în Club Colectiv! În deschiderea trupei elvețiene vor cânta formațiile Skalmold (Islanda) și Wind Rose (Italia).

Biletele pot fi procurate prin Pay Pal, din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas), online pe www.eventim.ro dar și de la sediul Maximum Rock de pe strada Traian Demetrescu 9, sector 3, București!

Deoarece se apropie sărbătorile, toți cei care își procură bilete pentru concert de la sediul nostru, vor primi niște cadouri surpriză, numai bune de ascultat sau de pus pe pereți.

Pentru acest eveniment se pun în vânzare un număr limitat de bilete, 500 bucăți, din care au rămas doar 150, ce pot fi achiziționate prin PayPal, rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas) și online pe www.eventim.ro, astfel:

50 Ron / 11.5 Euro – primele 100 de bucăți, cu plata exclusiv prin PayPal sau direct de la redacția Promusic Events & Maximum Rock.


Acestea participă la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet Eluveitie!  Sold Out!
60 Ron / 13.5 Euro – următoarele bilete, până la data de 15.02.2015. Disponibile!
70 Ron – la intrare, în măsura în care acestea mai sunt disponibile. Indisponibile momentan!