Ultimele bilete disponibile la concertul Eluveitie, Skalmold şi Wind Rose de la Bucureşti!

De: Nicoleta Nicolae / 13.01.2015, 06:00
Ultimele bilete disponibile la concertul Eluveitie, Skalmold şi Wind Rose de la Bucureşti!
Deşi a mai rămas o lună până la concertul ELUVEITIE, Skalmold şi Wind Roşe din Club Colectiv, de pe data de 16 februarie 2015, iată că fanii formaţiilor s-au mobilizat şi au procurat bilete în pre-sales.

Ultimele bilete la show sunt disponibile acum prin reţeaua Eventim şi direct la sediul Maximum Rock şi Promusic Events, de pe strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucureşti. Cei care îşi procură bilete de la sediu, vor primi cadou un CD promoţional!

Eluveitie va concerta la Bucureşti pe 16.02.2015, alături de formaţiile Skalmold şi Wind Rose, în cadrul unui show marca Promusic Events.

Wind Rose va cânta în premieră în România, cu ocazia acestui show. Atât Skalmold cât şi Eluveitie au mai vizitat ţara noastră în trecut.

Printre cele mai reprezentantive spectacole susţinute de Eluveitie se numără prestaţia de la Artmania Festival, din 2014 şi concertul de la Bucureşti, alături de Sabaton, în 2013.



 

BILETE

Pentru acest eveniment se pun în vânzare un număr limitat de bilete, 500 bucăţi, ce pot fi achiziţionate prin PayPal, reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas) şi online pe www.eventim.ro astfel:

50 Ron / 11.5 Euro – primele 100 de bucăţi , cu plata exclusiv prin PayPal sau direct de la redacţia Promusic Events & Maximum Rock.

Acestea participă la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet Eluveitie! Sold Out!

60 Ron / 13.5 Euro – următoarele bilete, până la data de 15.02.2015. Disponibile!

70 Ron – la intrare, în măsura în care acestea mai sunt disponibile. Indisponibile, momentan!