Ultimele informaţii despre Maximum Rock Festival 2014

De: Nicoleta Nicolae / 09.10.2014, 10:45
Ultimele informaţii despre Maximum Rock Festival 2014
Au mai rămas doar două săptămâni până la ediţia din 2014 a celui mai mare festival indoors din România, "Maximum Rock Festival". Acest eveniment metal must-see al toamnei la Bucureşti le va aduce participanţilor numeroase prilejuri de distracţie, pe lângă prestaţiile unor formaţii emblematice pentru scena metal internaţională şi locală.

Este vorba despre Dark Tranquillity, Evergrey, Unleashed, Tristania, Elvenking, Threshold, Emergency Gate, Noctiferia, şi, din România, Code Red, Krepuskul, I’m The Trip, Open Mind şi Neutron.

Pasionaţii de rock vor avea parte, în afară de show-urile trupelor favorite, de cel mai mare târg de merchandise rock din România, de la care nu vor lipsi firme precum Niche Records, Universal Music/Get Music, Beauty Of Pain, Errana Leather&Laces; şi mulţi alţii.

Fanii de la Maximum Rock Festival vor putea să participe la expoziţii inedite cu cele mai recente şi extravagante modele de biciclete chopper personalizate, marca DarkSide.

Mai mult, Drum Stage le va prezenta celor interesaţi reprezentaţii curajoase de tobe, oferite de unii dintre cei mai iubiţi muzicieni din România, dar şi de invitaţi surpriză din partea formaţiilor participante. Primul nume dezvăluit este Septimiu Harsan, toboşarul trupelor Code Red, Necrovile, Spectral, The Thirteenth Sun, Indian Fall, Aria Urbană, FusionCore şi Celest.

Drum Stage este un eveniment marca No City Studio prin care sunt promovaţi toboşarii romani şi conceptul de percuţie. Ediţia de anul acesta va avea un format interactiv, pe scenă fiind montate două seturi de tobe. Pe lângă solouri de tobe şi demonstraţii, toboşarii invitaţi vor lua parte şi la drum battle-uri.

La ediţia aceasta, Maximum Rock Festival îşi uneşte forţele cu Air Guitar România, găzduind finală iubitului Campionat Naţional de Air Guitar. Preselecţiile pentru finală mare vor avea loc în cadrul warm-up party-ului pentru Maximum Rock Festival 2014 de pe data de 19 Octombrie la clubul Colectiv din Bucureşti, aflat pe strada Tăbăcarilor nr.7.

Înscrierile la preselecţii presupun trimiterea unui mesaj privat cu textul ÎNSCRIERE pe pagina AirGuitar România de pe Facebook (LINK AICI) sau la faţa locului, înainte de începerea concursului, mesajul de înscriere va trebu să conţină numele complet, oraşul şi vârsta. Pentru acest concurs, organizatorii au stabilit limita minimă de vârsta la 18 ani. Probă vă consta în simularea interpretării la chitara în orice mod posibil sau imposibil al unui fragment de 60 de secunde pe care îl vor auzi pentru prima dată chiar pe scenă.

În cadrul Maximum Rock Festival, ce se va desfăşura în perioada 24-25 Octombrie, Turbohalle / Bucureşti Costin Chioreanu va lansa „Dream Walks With Me”, o ediţie limitată de articole vestimentare imprimate cu modele exclusive, desenate de către artist. Proiectul va fi realizat împreună cu Stay Thirsty.

Pe lângă aceste oportunităţi de distracţie, participanţii vor avea parte şi de alte surprize, care vor fi dezvăluite pe parcurs.

În momentul de faţă, programul evenimentului arată astfel:

24.10.2014

18:00 – Open Doors
18:30 – Prima formaţie
01:00 – End of show

Ordinea trupelor:

Neutron
I’m The Trip
Krepuskul
Threshold
Evergrey

25.10.2014

17:00 – Open Doors
17:45 – Prima formaţie
01:00 – End of Show

Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Emergency Gate
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity

Ca şi anul trecut, ediţia aceasta a festivalului va fi filmată şi se va realiza un DVD special. DVD-ul „Maximum Rock Festival 2013” a fost creat cu ajutorul ODS şi Dream Team Video. Echipa este formată din Răzvan Alexandru, Miluţa Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Răzvan. Mai jos puteţi urmări prima zi a ediţiei din 2013 a Maximum Rock Festival:

http://youtu.be/v6P5osDL_VE

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din România şi evenimentul metal must-see al toamnei la Bucureşti. Festivalul are loc între 24 şi 25 octombrie 2014, la Turbohalle şi strânge pe scenă nume importante ale scenei metal internaţionale şi locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, I’m The Trip, Code Red, Neutron şi Open Mind.

Astfel, în momentul de faţă, programul pe zile al evenimentului este următorul:
24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I’m The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind

BILETE

Deoarece capacitatea sălii este limitată, s-a pus în vânzare un număr de 1300 de abonamente şi 200 de bilete pentru fiecare zi, la următoarele preţuri:
Bilete normal – valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) – Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro – 1300 bucăţi) – Sold Out!
În perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro, iar abonamentul 125 lei / 28,5 euro
În perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei, iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro – în limita stocului disponibil) – include:
– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formaţii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promoţionale

* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament puteţi alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achiziţionate prin PayPal vor fi ridicare în ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile înainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Află mai multe despre regulamentul biletelor AICI.

Biletele se pot achiziţiona şi din reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas şi online pe www.eventim.ro)

Biletele achiziţionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock România beneficiază de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD într-o ediţie limitată, în format digipack, ce prezintă ediţia 2013 a acestui festival!