Ultimul bal pentru Steaua

Apropo.ro / 12.12.2007, 09:45
Ultimul bal pentru Steaua
Steaua va disputa astazi, pe Emirates Stadium din Londra, de la ora 21.45, ultimul meci din cadrul grupei H a Ligii Campionilor

Antrenorul Marius Lacatus a declarat, marti, la Londra, in cadrul unei conferinte de presa, ca Steaua poate obtine un rezultat "favorabil" in partida cu Arsenal, in cazul in care formatia engleza va prinde o zi proasta, iar gruparea "ros-albastra" una buna.

Marius Lacatus a mentionat ca afirmatiile finantatorului Gigi Becali, potrivit carora se va implica in alcatuira echipei, nu au fost bine intelese, acesta mentionand ca atunci cand a fost investit in functie patronul stelist i-a spus ca nu va avea mari responsabilitati decat odata cu inceperea returului.

Mijlocasul Florin Lovin crede ca daca fiecare jucator isi va acoperi "cum trebuie bucata lui de teren", atunci Steaua va putea obtine un rezultat bun.

Fundasul Petre Marin a mentionat ca Steaua trebuie sa revina la jocul din trecut, care era practicat din placere.

Meciul Arsenal – Steaua se va disputa miercuri, pe Emirates Stadium din Londra, de la ora 21.45, in etapa a VI-a, ultima a grupei H din Liga Campionilor, si va fi transmis in direct de Pro TV.

Incidente intre suporteri stelisti si personalul unei curse aeriene cu destinatia Londra

Un grup de zece suporteri stelisti au creat, luni, incidente intr-o cursa aeriana a companiei EasyJet cu destinatia Londra, deranjand pasagerii si personalul navigant, iar la aterizare trei dintre ei au fost retinuti de politia britanica, a declarat un reprezentant al EasyJet.

Conform sursei citate, zece fani care calatoreau la Londra pentru a asista la meciul Arsenal-Steaua au creat neplaceri celorlalti pasageri si personalului aeronavei dupa ce au consumat bauturi alcoolice. Dupa aterizarea pe aeroportul din Londra, fanii galagiosi au fost interogati de politia britanica, trei dintre ei fiind retinuti. Reprezentantul companiei EasyJet a precizat ca pilotii si restul echipajului au actionat conform procedurilor standard de securitate.

Seful sectiei consulare a Romaniei la Londra, Mihai Delcea, a declarat ca autoritatile romane din capitala britanica s-au autosesizat in cazul incidentelor create luni, la bordul unei curse aeriene, de catre suporteri stelisti.

Mihai Delcea a refuzat sa ofere orice detaliu despre acest caz, spunand doar ca sectia consulara nu a fost contactata nici de galerie, nici de vreunul dintre cei implicati in incidente. El a spus ca sectia consulara a fost informata pe alte cai in legatura cu cele petrecute.

Este pentru a doua oara cand au loc incidente intre fanii unei echipe romanesti si personalul unei aeronave. In urma cu un an, o serie de suporteri dinamovisti au fost implicati intr-o "altercatie" in timpul zborului de la Bucuresti la Bruges, iar doi dintre ei au fost retinuti de autoritatile belgiene. Mai multe scaune ale avionului au fost deteriorate, iar un geam din zona toatelei a fost fisurat. Dinamovistii calatoreau in Belgia pentru a asista la meciul FC Bruges-Dinamo, din Cupa UEFA.