„Ultimul corupt”, noul film al lui Sergiu Nicolaescu va fi gata in 26 de zile

Apropo.ro / 25.08.2011, 10:30
Sergiu Nicolaescu a inceput filmarile pentru cea mai noua productie a sa "Ultimul corupt", care este o continuare a filmului "Poker".

Pelicula „Ultimul corupt”, care este o continuare a peliculei „Poker”, reuneste in distributie actori precum Valentin Teodosiu, Vladimir Gaitan, Catalina Grama (Jojo) si George Mihaita.

Regizorul Sergiu Nicolaescu si-a propus ca filmarile sa dureze doar 26 de zile. Secventele vor fi filmate in afara Palatului Snagov, in mai multe locuri din Bucuresti si imprejurimi, cum ar fi Studiourile MediaPro din Buftea, Casa Presei Libere, in Parcul Izvor, la Udriste si la Glina. Planurile regizorului presupun si o perioada de postproductie optimizata, astfel incat filmul sa fie gata de lansare cat mai curand.

Rolurile principale sunt continuate tot de catre cei care le-au dat viata in „Poker”. Insa, de data aceasta, regizorul si-a indeplinit si dorinta de a-l avea pe George Mihaita in distributie – el ii va da viata lui Hristu Belciug, vicele lui Titel. Actorul va fi unul dintre ingredientele-cheie care vor puncta mult mai savuros comedia satirica.

Sergiu Nicolaescu se declara absolut incantat de prezenta marelui actor la cadru. „Ma bucur ca, de data asta, George nu a mai fost implicat in alte proiecte si a acceptat propunerea mea. I-am dat un rol important si acum ma pot mandri ca am completat o distributie chiar stralucita”, spune regizorul.

Citeste mai multe detalii despre noul film al lui Sergiu Nicolaescu, pe Mediafax