Ultimul secret al lui Larry Hagman, alias J.R. Ewing: A primit bani de la Ceauşescu

De: Cătălina Matei / 16.01.2017, 13:53
Ultimul secret al lui Larry Hagman, alias J.R. Ewing: A primit bani de la Ceauşescu
Actorul american Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din serialul de televiziune "Dallas", care a murit în anul 2012, a primit bani de la dictatorul român Nicolae Ceauşescu, pentru ca regimul comunist să poată să îi folosească imaginea.

Larry Hagman a făcut această mărturisire unui jurnalist american, cu condiţia ca acea declaraţie să nu fie publicată înainte de moartea sa. Cu ocazia unei vizite pe care Larry Hagman a efectuat-o în anii 1980 în România, unde serialul „Dallas” era extrem de popular, regimul Ceauşescu i-a cerut actorului permisiunea de a afişa un uriaş panou cu chipul său, pe un imobil, potrivit mediafax.ro.

„El (Larry Hagman, n.r.) a spus că nu are nimic împotrivă, dacă soţia sa va putea să ridice a doua zi o pungă cu bani gheaţă, din toaleta unei clădiri guvernamentale”. Ei au făcut acest lucru, o pungă maronie plină cu dolari a fost lăsată acolo pentru noi, iar noi am cheltuit banii foarte repede, aşa cum obişnuiam să facem pe atunci”, a declarat actorul.

SURPRIZĂ uriaşă! Au fost găsiţi BANII lui Nicolae CEAUŞESCU!

Hagman a declarat, în 2011 că serialul „Dallas” a avut o influenţă uriaşă în politica internaţională şi era convins că acest show TV este „responsabil” pentru declanşarea Revoluţiei din 1989 din România şi pentru moartea fostului dictator Nicolae Ceauşescu.

În perioada de glorie a serialului, în anii ’80, preşedintele Nicolae Ceauşescu a permis difuzarea producţiei TV în România, pe atunci o ţară comunistă, considerând că în acest fel le va arăta cetăţenilor români decadenţa şi corupţia din ţările occidentale. Larry Hagman consideră că acest plan s-a întors împotriva lui Ceauşescu şi a fost un factor care a contribuit la declanşarea Revoluţiei din decembrie 1989 în România şi la executarea dictatorului Nicolae Ceauşescu.