Ultimul test al Romaniei, inainte de EURO

Apropo.ro / 26.03.2008, 12:21
Ultimul test al Romaniei, inainte de EURO
Nationala Romaniei va disputa astazi, impotriva Rusiei, ultimul test de verificare, inaintea Campionatului European de Fotbal

Nationala Romaniei va disputa astazi, impotriva Rusiei, ultimul test de verificare, inaintea Campionatului European de Fotbal, organizat de Austria si Elvetia.

Selectionerul Victor Piturca a spus ca jocul rusilor se aseamana cu cel al Frantei, dar acestia nu se pot compara cu adversarii pe care nationala ii va intalni la Euro.
 
"Rusia se aseamana, ca stil de joc, cu Franta, dar nu este o echipa de calibrul celor pe care le vom intalni la Euro" a declarat selectionerul Romaniei, Victor Piturca.
 
De cealalta parte, Guus Hiddink, selectionerul Rusiei, a laudat echipa Romaniei pentru prestatia sa din grupa de calificare pentru turneul final, dar a tinut sa precizeze ca forta Romaniei nu mai sta intr-un singur jucator, asa cum era pe timpul lui Hagi, ci in intreg grupul de jucatori, precizand ca o comparatie intre Mutu si Hagi nu este corecta. 

„N-am urmarit live niciun meci al Romaniei, dar am vazut multe DVD-uri. Orice antrenor si-ar dori sa aiba jucatori de la nationala Romaniei. Oricum, la Euro sunteti favoriti in fata Olandei, deoarece ati invins-o in preliminarii. Romania e o echipa puternica prin forta grupului. Nu mai e ca pe vremea lui Hagi, cand formatia se baza pe geniul sau”, a spus a spus tehnicianul Rusiei, Guus Hiddink.

Acesta a condus aseara un antrenament usor pe stadionul Steaua, in care a dispus repetarea unor exercitii tactice, insistand foarte mult pe presing.

Echipele aflate la startul partidei ar putea fi:

Romania: Lobont – Contra, Tamas, Goian, Rat – Radoi, Chivu – F. Petre, Cocis, Mutu – Marica.
Rezerve: Popa, Ogararu, Sepsi, Nicolita, Petre, Dica, Aliuta, D. Niculae, M. Niculae.
Antrenor: Victor Piturca.

Rusia: Akinfeev – Aniukov, A. Berezutki, V. Berezutki, Kolodin – Bilialetdinov, Semsov, Jirkov, Zirianov – Sisev, Pavliucenko.
Rezerve: Malafeev, Gabulov, Ignasevici, Torbinski, Bistrov, Sirokov, Pogrebniak, Adamov.
Antrenor: Guus Hiddink.

Partida se va disputa pe arena din Bd. Ghencea, cu incepere de la ora 20:30

Trimite urari de martisor prin Free Sms!