”Ultimul Trib”- Paula Chirilă disperată: ”Ce caut eu aici? Abia aştept să plec!”

De: Alexandra Necsoiu / 04.10.2018, 14:50
 ”Ultimul Trib”- Paula Chirilă disperată: ”Ce caut eu aici? Abia aştept să plec!”
Natura pare să îi vină de hac Paulei Chirilă în ”Ultimul Trib”, în ciuda faptului că artista a rezistat până acum eroic probelor cu adevărat dificile! Paula şi tribul său de Lemuri intră în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă probă te Teritoriu, iar dacă sportivii încearcă să îşi apere vila câştigată, celelalte două echipe speră să câştige proba.

A îndurat foamea, a rezistat unor probe sportive greu de îndurat, a trecut chiar şi peste duşul comun din satul malgaş, însă Paula Chirilă are parte de o experienţă care îi provoacă un atac de panică puternic. Un păianjen a fost cel care a adus-o pe actriţă pe culmile disperării, acesta fiind terifiată de aceste insecte. ”Eu sufăr de arahnofobie, nu ştiu ce caut eu aici… de când l-am văzut, nu mă mai pot relaxa şi abia aştept să plec de aici”, a povestit aceasta.

Cameleonii, Crocodilii şi Lemurii se pregătesc pentru un nou joc de Teritoriu, iar dacă sportivii încearcă să îşi apere vila câştigată, celelalte două echipe speră să câştige proba din această seară. Cum se vor descurca echipele şi ce teritorii îşi vor adjudeca, telespectatorii pot afla joi, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.