Ultimul videoclip Hi-Q, în premieră pe site-ul trupei

Apropo.ro / 26.09.2007, 14:10
Ultimul videoclip Hi-Q, în premieră pe site-ul trupei
Noul videoclip al trupei Hi-Q, "Poveste fără nume" va apărea la sfârșitul acestei săptămâni pe toate posturile de televiziune specializate. Până atunci, fanii trupei pot viziona videoclipul pe site-ul trupei, www.hi-q.ro. Inițiativa trupei Hi-Q este

Noul videoclip al trupei Hi-Q, „Poveste fără nume” va apărea la sfârșitul acestei săptămâni pe toate posturile de televiziune specializate. Până atunci, fanii trupei pot viziona videoclipul pe site-ul trupei, www.hi-q.ro. Inițiativa trupei Hi-Q este unică în România, Florin, Mihai și Nicoleta dorind să își fidelizeze în acest mod fanii, care vor putea urmări noul videoclip înainte ca acesta să fie difuzat pe posturile TV.

După succesul înregistrat de melodia „Bună Dimineața”, trupa Hi-Q a terminat acum două săptămâni filmările la cel de-al doilea extras de pe albumul Best of – Acustic „De 10 ani vă mulțumim!”.

„Noul videoclip va fi o surpriză plăcută pentru fanii noștri pe care i-am obișnuit deja cu muzică de cea mai bună calitate. Suntem nerăbdători să aflăm reacțiile fanilor noștri despre noul material, pentru care am trecut printre cele mai neobișnuite momente, ajungând până la a fi confundați pe platou cu dublurile pe care le-am folosit în timpul filmărilor”, a declarat Florin Grozea.

Filmările au avut loc la studiourile Castel Film, într-un decor special amenajat și pictat în alb pentru acest videoclip. În timpul filmărilor, Nicoleta, Mihai și Florin au fost înlocuiți cu dubluri, acestea fiind filmate din spate, în timp ce membrii trupei Hi-Q puteau fi văzuți în postura de regizori.

Tags: