Ultra Durable 2 MAZE CRAZE

Apropo.ro / 10.07.2007, 16:29
Ultra Durable 2 MAZE CRAZE
GIGABYTE lansează jocul online "Ultra Durable 2『MAZE CRAZE』" pentru a promova noua serie de plăci de bază Ultra Durable 2 cu chipset Intel P35. Scopul jocului este atât cunoașterea noilor tehnologii de la GIGABYTE, cât și posibilitatea de a

GIGABYTE lansează jocul online „Ultra Durable 2『MAZE CRAZE』” pentru a promova noua serie de plăci de bază Ultra Durable 2 cu chipset Intel P35.

Scopul jocului este atât cunoașterea noilor tehnologii de la GIGABYTE, cât și posibilitatea de a câștiga o placă de bază GIGABYTE Ultra Durable.

Plăcile de bază GIGABYTE Ultra Durable 2

Plăcile de bază din seria GIGABYTE P35 sunt primele bazate pe noul design GIGABYTE Ultra Durable 2, caracterizat prin MOSFET-uri Low RDS(on) pentru răcire mai bună, Bobine cu miez de ferită pentru consum redus de energie și Condensatori solizi pentru durabilitate crescută a sistemului.

Concursul GIGABYTE Ultra Durable 2『MAZE CRAZE』începe pe 3 iulie 2007 și se termină pe 7 august 2007. Participanții au nevoie de o mână fermă pentru a putea urma traseul și a răspunde cu succes la câteva întrebări astfel încât să-și valorifice șansa de a câștiga o placă de bază din seria GIGABYTE Ultra Durable 2, de ultimă generație. Dacă totuși coordonarea mână-ochi nu este ce ar trebui să fie, nu te îngrijora. Participanții care trimit link-ul jocului către prieteni vor avea șansa de a câștiga o placă video GIGABYTE NVIDIA® GeForce™ 8600GT PCI-E.

Pentru lista completă a regulamentului și premiilor și pentru a juca GIGABYTE Ultra Durable 2『MAZE CRAZE』vizitează site-ul GIGABYTE: www.gigabyte.com.ro

Mirel Mircea