Uma Thurman, implicata intr-un proces de hartuire

Apropo.ro / 11.01.2008, 13:17
Uma Thurman, implicata intr-un proces de hartuire
Uma Thurman ar putea fi chemata sa depuna marturie pe 5 februarie intr-un proces intentat unui barbat acuzat ca a hartuit-o pe actrita

Uma Thurman ar putea fi chemata sa depuna marturie pe 5 februarie intr-un proces intentat unui barbat acuzat ca a hartuit-o pe actrita in 2005, informeaza Reuters.

Jack Jordan, in varsta de 36 de ani, este acuzat ca a incercat, in 2005, sa intre in rulota utilizata de Thurman pentru niste filmari in Manhattan, New York. De asemenea, acesta a incercat in repetate randuri sa o contacteze la locuinta ei din New York. Jordan, absolvent al unei universitati si fost pacient al unui spital de psihiatrie, va fi acuzat de hartuire, dar nu si de constrangere, o infractiune mult mai grava, a indicat judecatorul Gregory Carro, de la Curtea suprema din New York.

Procurorii au argumentat ca Jordan a ingradit libertatea lui Thurman, amenintand-o pe aceasta ca se sinucide in momentul in care a vazut-o cu un barbat. Carro a stabilit, insa, ca aceasta fapta nu constituie o constrangere. Jordan a primit o cautiune de 10.000 de dolari de la arestarea sa in octombrie 2006. Daca este gasit vinovat, acesta risca o pedeapsa de pana la un an de inchisoare.

Thurman, in varsta de 37 de ani, este cunoscuta pentru roluri precum cele din "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizata la Oscar, "Legaturi periculoase" si seria "Kill Bill". Actrita se implica, de asemenea, activ, in lupta pentru controlul armelor de foc si in cea impotriva saraciei. Starul are o relatie de aproape trei ani cu proprietarul de hoteluri Andre Balazs. Ea are doi copii cu fostul sau sot, actorul Ethan Hawke, de care a divortat in 2004, dupa un mariaj care a durat sase ani.