Uma Thurman, nimfomană

Apropo.ro / 11.10.2012, 15:00
Uma Thurman, nimfomană
Superstarul american din Kill Bill îți va schimba părerea despre sex!

Actrița Uma Thurman face parte din distribuția peliculei erotice „Nimfomana”, regizată de Lars von Trier. Drama conține scene reale de sex!

Ce nu face Uma Thurman (mamă a trei copii) de dragul actoriei, dar și al lui Lars von Trier. Actrița este gata să facă sex pe marele ecran, pentru că așa îi cere rolul, ba chiar este o oportunitate de a explora sexualitatea.

Regizorul von Trier, cunoscut publicului și pentru „Antichristul” sau „Melancholia„, are un stil ce stârnește controverse, ba chiar a adunat o mulțime de critici la Festivalul de Film de la Cannes 2011 când a vorbit despre admirația lui față de Adolf Hitler, dar și că se declară un nazist.

Din distribuție mai fac parte Shia LaBeouf, Jamie Bell, Stacy Martin, Connie Nielsen și Christian Slater.

„Nimfomana” se focusează și pe trecutul sexual al lui Charlotte Gainsbourg (care a jucat și în „Melancholia”), actrița care va interpreta personajul principal. Și Nicole Kidman ar fi trebuit să apară în distribuție, dar a fost înlocuită cu Uma, de von Trier. Rolul pe care îl deține Thurman, în peliculă, nu a fost dat publicității.

Filmul a uimit publicul astă-vară, când a fost prezentat, pentru scenele de sex dintre actori.

Tot ce se va filma va fi real. Ce este ilegal va fi filmat cu imagine blurată. În rest, ce se va întâmpla va fi cât se poate de adevărat„, declară actorul Shia LaBeouf.

Drama „Nimfomana” va avea premiera în 2013, peste Ocean.