Umbrela care prognozeaza ploaia

Apropo.ro / 31.07.2007, 12:24
Umbrela care prognozeaza ploaia
O companie din Statele Unite a creat o umbrela care face mai mult decat sa te fereasca de stropii de ploaie si anume te anunta cand va ploua, ca sa stii la ce sa te astepti, conform nzherald.co.nz. Umbrela multifunctionala are un dispozitiv incorporat in maner, care primeste informatii despre

O companie din Statele Unite a creat o umbrela care face mai mult decat sa te fereasca de stropii de ploaie si anume te anunta cand va ploua, ca sa stii la ce sa te astepti, conform nzherald.co.nz.

Umbrela multifunctionala are un dispozitiv incorporat in maner, care primeste informatii despre vreme pentru 150 de locatii din Statele Unite, de la Accuweather.com.

Daca se anunta ploaie in urmatoarele 12 ore, o luminita plasata pe manerul umbrelei incepe sa palpaie. Cand luminita palpaie usor trebuie sa te astepti la o plaie scurta, de vara, iar cand luminita palpaie rapid e semn ca o sa fie furtuna.

„Poti sa-ti tii umbrela undeva langa usa, in cuier, iar in drum spre iesire aceasta te va avertiza daca ai nevoie de ea sau nu”, spune Mark Prince, purtatorul de cuvant al companiei producatoare.

Umbrela care functioneaza pe baza de baterii si necesita activare prin linia telefonica a clientului, se vinde in Statele Unite cu aproximativ 140 de dolari.

Raluca Iorga