Umek si Matthew Hoag vin in Kristal Glam Club

Apropo.ro / 12.02.2008, 14:00
Un weekend demn de saptamana indragosititilor! Unul dintre primii DJ ai lumii vine in Kristal Glam Club pentru o petrecere incendiara!

Daca ai pierdut petrecerea de anul trecut de la Arene, mai ai o sansa sa-l vezi in actiune pe unul dintre primii DJ ai lumii.

Apropo si Q Level iti ofera invitatii duble la una dintre cele mai mari petreceri de inceput de an!

Trimite un e-mail la [email protected] care sa contina numele, prenumele si numarul tau de telefon iar noi te vom suna si te vom anunta daca ai castigat.

______________________________________
Ani la rand, DJ si producatorul de muzica techno Umek a fost numit Votter in tara sa natala Slovenia deoarece a apasat pedala de acceleratie in scena locala. Insa in ultimii ani el a devenit la fel de faimos in toata lumea. In ultimele 12 luni, Umek a mixat peste tot in lume, de la evenimente mici din Columbia pana la festivaluri europene de renume, cum sunt Monegros din Spania, Dance Valley din Olanda sau preferatul sau, Lent Festival din Maribor.

Recent s-a concentrat pe noul sau stil Astrodisco, un amestec de ritmuri pumping techno si electronic disco, evident pe release-urile sale marca Earresistible, Audiomatique si Manual Music. Fiind un artist recunoscut global, promovand stilul sau unic, Umek a indraznit sa se intoarca la inceputuri, a petrecut aproape 2 ani dezvoltand noul concept Astrodisco. Si rezultatul dovedeste ca a facut cea mai buna alegere, cucerind astfel atat urechile cat si picioarele multora care si-au exprimat votul pentru Umek anul acesta in clasamentul Top 100 DJ’S.

Si pentru ca anul trecut petrecerea s-a dovedit a fi mai mult decat reusita, slovenul va mai face un popas in cluburile din Romania pentru a aniversa 5 ani Q-Level intr-un live-act unic si nu singur, ci impreuna cu Matthew Hoag, prietenul sau care va incalzi atmosfera in warm-up. Se intampla pe 16 februarie la Kristal Glam Club din Bucuresti powered by Q-Level.