Umor negru și locco

Apropo.ro / 14.11.2005, 13:42
Umor negru și locco
Cassa Locco suna deja învechit. Și asta chiar daca au scos ceva nou. Cu toate acestea au înca "puterea" sa dea un șofer cu capul de volan pentru ca acesta a uitat sa apese pe ambreiaj amzându-se copios în momentul în care asculta versurile ultimei lor piese. Deși stilul

Cassa Locco suna deja învechit. Și asta chiar daca au scos ceva nou. Cu toate acestea au înca „puterea” sa dea un șofer cu capul de volan pentru ca acesta a uitat sa apese pe ambreiaj amzându-se copios în momentul în care asculta versurile ultimei lor piese.

Deși stilul abordat de ei este neschimbat, adica umor mai negru sau mai roz și ironie la adresa diferitelot probleme sociale precum avariția, prostia etc., ascultatorii par sa nu se plictiseasca de ei. Trupa Cassa Locco merge pe aceasta idee de „cântare” înca de când s-au lansat, adica de vreo 5-6 ani și nu vor sa renunțe la ea pentru nimic în lume deși vârsta la care au ajuns cei trei cântareți nu mai da atât de bine pe un astfel de gen.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca piața este saturata de miștouri. Or fi fost ei „pionieri”, dar… Lumea a început sa ceara și altceva. Un alt punct slab ar fi ca piesa este mult mai puțin buna decât ce au scos pâna acum. Putem spune chiar slabuța rau daca facem comparația cu primele lor materiale care aveau de toate: sound bun, versuri foarte tari, prezența scenica simpatica.

În videoclipul piesei „Cea mai de treaba fata din lume” apare celebra tema a femeilor frumoase și materialiste. Una dintre acestea s-a casatorit, cu cine credeți, cu un batrânel simpatic și plin de bani care din fericire pentru ea, nu-i cere nimic pentru condiția financiara pe care i-o ofera. Din contra, donș’oara poate sta foarte realaxata și nu trebuie sa faca nici un „efort fizic” pentru a-l face fericit. Singurele momente în care ar face bine sa-și faca simțita prezența sunt cele în care se urca în pat lânga moșuleț îmbracata în lenjerie intima, la plaja pe marginea piscinei din curte, la golf și cam atât.

Citește mai multe despre umorul negru a formației numai din

Tags: