Un absolvent de jurnalism a înnebunit internetul: Vinde brățări de 10.000 de euro/lună!

De: Dragos Tanase / 09.12.2014, 18:00
Un absolvent de jurnalism a înnebunit internetul: Vinde brățări de 10.000 de euro/lună!
Vânzarea de brățări pare o idee banală, dar o privire mai atentă asupra brățărilor nautice explică de ce produsele Constantin Nautics au succes.

Lucian Gherghiță a absolvit două facultăți – relații internaționale și drept -, dar a preferat întotdeauna să lucreze pentru el însuși. A deschis primul business în urmă cu patru ani, în consultanță, dar între timp și-a mai încercat norocul și în alte domenii. Marius Stoica a absolvit jurnalismul și este pasionat de tot ceea ce are legătură cu mediul online.

Lucian Gherghiță a decis la sfârșitul verii să preia un business de producție și vânzare de brățări nautice: „Mi s-a părut o idee bună – fondatorul companiei avea niște probleme financiare și nu mai avea resursele să dezvolte businessul. Am preluat integral businessul de la persoana respectivă la scurt timp după înființarea societății. Apoi l-am adus pe Marius, care a devenit partener în luna august”.

Una din primele măsuri luate de cei doi antreprenori a fost protejarea imaginii companiei și a produselor. „Ambele sunt mărci înregistrate, atât brățările nautice, cât și constantin nautics. Am vrut să rezolvam cât mai repede această problemă pentru a ne proteja, într-un fel, de cei care ar putea fura ideea”, spune Lucian Gherghiță.

Mai multe detalii, pe businessmagazin.ro