Un actor celebru nu a avut niciodată computer sau telefon mobil

De: Loredana Toma / 17.12.2020, 14:24
Un actor celebru nu a avut niciodată computer sau telefon mobil

Renumitul actor Christopher Walken a dezvăluit unul dintre „secretele” fericirii sale. Nu are de-a face cu internetul și cu tehnologia.

Actorul, în vârstă de 77 de ani, a declarat, în timpul emisiunii „The Late Show with Stephen Colbert”, că nu a deținut niciodată vreun computer sau vreun telefon mobil și n-a trimis în viața lui un e-mail.

Invitat să povestească despre noul său film „Wild Mountain Thyme”, actorul a cerut ajutorul pentru ceva logistică tehnologică înainte de emisiune.

Citește și: Naomi Ackie va juca rolul lui Whitney Houston în „I Wanna Dance With Somebody”

„Cineva trebuie să vină să mă ajute pentru că eu n-am nici telefon și nici computer”, a spus actorul. De aici, curiozitatea moderatorului s-a extins și actorul a venit cu explicații suplimentare. „Nu că aș fi împotriva lor, doar că este prea târziu pentru mine, acum, să mă apuc să le deslușesc. Cred că sunt fix la acea vârstă când tehnologia tocmai a trecut pe lângă mine”, a spus actorul, cu o ușurință care mai că te face gelos pe libertatea lui față de plasa de păianjen numită internet.

Actorul abia folosește telefonul pe platoul de filmare

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă a trimis vreodată vreun email sau vreun mesaj sau dacă a postat pe vreo rețea de socializare precum Twitter, răspunsul a fost un „nu” repetitiv.

Când este pe platoul de filmare, dacă rolul îi cere să sune pe cineva, colegii fac asta pentru actor și-i pasează telefonul.

Filmul „Wild Mountain Thyme” este o dramă americană scrisă și regizată de John Patrick Shanley, bazată pe lucrarea sa „Outside Mullingar”. Din distribuție fac parte actorii Emily Blunt, Jamie Dornan, Jon Hamm, Dearbhla Molloy și Christopher Walken. Filmul a fost lansat pe 11 decembrie de către compania de distribuție de film Bleecker Street.

Sursa: AV Club