Un actor faimos de la Hollywood a ajuns de nerecunoscut!

De: Gabriela Voicu / 17.12.2013, 19:00
Un actor faimos de la Hollywood a ajuns de nerecunoscut!
Este unul dintre cei mai versatili actori de la Hollywood si l-am vazut in multe roluri complexe pentru care a fost nevoit sa isi schimbe infatisarea, dar de data aceasta ne-a uimit!

Daca în „American Psycho” ne-a sedus cu un trup bine lucrat, Christian Bale ne-a șocat cu rolurile din „The Fighter” și „The Machinist”, în care a trebuit să intre cu mult mai puține kilograme decât în mod normal, iar în curând îl vom vedea în alt rol de zile mari, pentru care a fost nevoit să se îngrașe.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Bale este unul dintre cei mai versatili actori de la Hollywood, dar și unul dintre cele mai retrase staruri.

American Hustle – trailer

În această perioadă, actorul în vârstă de 39 de ani lansează două filme excelente: „American Hustle”, considerat printre candidații favoriți la Oscar, la cele mai importante categorii, și „Out of The Furnace”, o dramă în care joacă alături de Woody Harrelson și Casey Affleck. De această dată, Bale a ajuns la 103 kilograme.

„Am mâncat multe gogoși, chestii de la fast-food și tot ce înseamnă junk food”, a declarat Christian Bale pentru revista People.

Christian Bale și Amy Adams

„American Hustle” este un thriller politic după un scenariu de Eric Singer, care se concentrează pe un caz complicat de corupție din anii ”70, cu ramificații în Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectați de acte de corupție și trafic de influență au fost cercetați penal, iar 11 dintre ei au fost puși sub acuzare.

Christian Bale va fi genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alături de amantă și partenera sa la crime (Amy Adams) este obligat să lucreze cu un agent FBI scăpat de sub control (Bradley Cooper), pentru a păcăli o serie de politicieni. În centrul poveștii se află și primarul din Camden, New Jersey (Jeremy Renner), iar Jennifer Lawrence joacă rolul soției lui Christian Bale.