Un aer istoric pentru toamna Ecco

Apropo.ro / 10.08.2006, 10:04
Un aer istoric pentru toamna Ecco
Toamna s-a instalat tiptil-tiptil si ti-a dat de lucru. Cerceteaza revistele, da fuga prin magazine, alege, probeaza ca sa fii cea mai frumoasa in aceasta toamna! Ecco s-a intors in timp pentru acesta toamna si a adaugat o nota originala de folclor cu iz rusesc si victorian. Colectiile City

Toamna s-a instalat tiptil-tiptil si ti-a dat de lucru. Cerceteaza revistele, da fuga prin magazine, alege, probeaza ca sa fii cea mai frumoasa in aceasta toamna!

Ecco s-a intors in timp pentru acesta toamna si a adaugat o nota originala de folclor cu iz rusesc si victorian. Colectiile City La Paz si City Nevada au luat ce era mai bun de pe vremea stra-stra-strabunicilor noastre si au creat cel mai stralucitor si elegant stil al zilelor noastre. Texturi si broderii delicate sunt punctele forte ale colectiei.

Pantofii si cizmele City La Paz au furat din Rusia bolsevica boturile rotunde si usor ridicate, broderiile manuale, curelele si cataramele. Culorile? Negru, Maro, Verde frunza, Gri si Caramel, precum si tonurile pamantului.

Cizmele City Nevada urmeaza o silueta Victoriana, completata de o atitutidine ascutita si tocuri inalte. Broderii elegante si o mare flexibilitate cu destinatia zi si seara. Opt stiluri diferite in culori precum negru, verde frunza, violet, aramiu, caramel, espresso.