Un african a „înviat” la propria înmormântare

De: Gabriela Voicu / 16.05.2013, 16:00
Un african a
Brighton Dama Zanthe, în vârstă de 34 de ani, din Africa de Sud, a început să își miște picioarele în timp ce se afla în sicriu, la propriile funeralii.

Un bărbat din Zimbabwe a fost transportat la spital după ce la propria înmormântare apropiații săi au observat că el începuse să se miște în coșciug.

Brighton Dama Zanthe, în vârstă de 34 de ani, fusese pronunțat mort la locuinta sa, după ce se luptase cu o boală grea.

Rudele l-au înmormântat, luni, dar apoi au observat că în timpul slujbei picioarele „mortului” au început să se miște. Africanul a fost transportat la Gweru Provincial Hospital și a declarat apoi că nu își „amintește” să fi murit și să fi fost înmormântat. Primul lucru pe care și-l amintește este că era acasă, iar apoi s-a trezit la spital.

Un african a „înviat” la propria înmormântare

„Ceea ce îmi amintesc este că mai mulți oameni au venit în casa mea și plângeau. Dar sunt viu, mi s-a oferit a doua șansă și mă simt bine”, a spus Zanthe.

Acesta nu este primul caz în care o persoană considerată decedată „învie” la propriile funeralii. O chinezoaică de 101și-a șocat familia care o plângea la priveghi, când a dechis ochii și a zâmbit… din cosciug.

De asemenea, un băiat în vârstă de 2 ani, din Brazilia, care urma să fie înmormântatat, s-a ridicat din sicriu și a cerut un pahar cu apă. Din păcate, la scurt timp el s-a așezat la loc și nu s-a mai trezit.