Un alt fel de caşcaval pane: Cum să faci cele mai crocante bulete cu mozzarella şi cartofi

De: Alexandra Necsoiu / 17.10.2018, 18:22
Un alt fel de caşcaval pane: Cum să faci cele mai crocante bulete cu mozzarella şi cartofi
Când vine vorba de brânzeturi, trebuie să recunoaştem, le iubim cu toţii, de la cheddar, până la mozzarella. Reţetele de caşcaval pane nu ar trebui să lipsească din carneţelul tău, iar pentru că ne apropiem tot mai mult de perioada sărbătorilor şi trebuie să ne gândim la cele mai simpatice aperitive, iată o idee care să-ţi trezească apetitul şi pe care să o încerci.

Ce zici de biluţe pane de mozzarella şi cartofi? 
 
Ei bine, viaţa ta este pe cale să se schimbe acum că afli de acest duo delicios. Trebuie să recunoşti că la prima vedere ai crezut că vom vorbi despre nuggets cu pui. Înţelegem. Sunt crocante, arată delicios şi sunt ideale atunci când ai nevoie de ceva care să-ţi potolească foamea. Şi, vestea bună este că sunt gata în doar 15 minute.
 
AI NEVOIE DE:
 
  • 250 g cartofi fierţi în coajă
  • 1 ou
  • 250 g mozzarella 
  • 50 g făină
  • sare, piper alb
  • 5-6 linguri pesmet
  • ulei pentru prăjit
 
 
MOD DE PREPARARE:
 
Cartofii se spală şi se pun la fier, iar după fierbere, se lasă la răcit, se curăţă de coajă şi de pisează până se formează o pastă. Se adaugă oul şi mozzarella rasă, făina, sarea şi piperul şi se amestecă întregul conţinut cu o lingură. Cu ajutorul unei linguri formează guguloaiele, iar mai apoi trece-le prin pesmet. După ce se încinge uleiul, adaugă-le pe rând la prăjit şi cu ajutorul unei palete întoarcele pe toate părţile până devin aurii.
 
Se scot pe un vas cu şerveţele care să reţină uleiul în exces.