Un american a donat unui centru neuropsihiatric o iapa și un mânz

Apropo.ro / 04.12.2005, 15:20
Un american a donat unui centru neuropsihiatric o iapa și un mânz
Un cetațean american a donat unui centru de recuperare și reabilitare neuropsihiatrica din județul Vaslui o iapa și un mînz, animale ce vor fi folosite la microferma pe care unitatea o are la dispoziție, transmite corespondentul MEDIAFAX. Inedita donație a

Un cetațean american a donat unui centru de recuperare și reabilitare neuropsihiatrica din județul Vaslui o iapa și un mînz, animale ce vor fi folosite la microferma pe care unitatea o are la dispoziție, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Inedita donație a fost facuta de Lidia Rascol, ambasadorul Misiunii creștine din Bethesda, Michigan, prin intermediul Asociației umanitare „New Chance”, din Bîrlad.

„Am considerat ca aceasta donație catre Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrica Malaești este foarte utila din moment ce aceasta unitate este situata într-o localitate izolata, cu drumuri proaste, iar caii le sunt de folos pentru a tracta o caruța. În plus, centrul are o microferma și aproximativ 18 hectare de teren pe care le cultiva. Deci, cele doua cabaline le lor fi de mare folos”, a declarat Marius Vîlsan, directorul Asociației „New Chance” Bîrlad.

Lidia Rascol a mai donat asociației bîrladene și patru fotolii speciale pentru persoanele cu handicap.

Mediafax