Un an de închisoare pentru că a uitat să programeze nunta!

De: Marian Andrei / 23.10.2013, 17:00
Un an de închisoare pentru că a uitat să programeze nunta!
Un britanic care a uitat să-și programeze căsătoria civilă și a crezut că un telefon de amenințare cu bombă îi poate "salva onoarea" în fața viitoarei sale mirese a fost condamnat ieri la un an de închisoare.

În luna aprilie, Neil McArdle trebuia să se căsătorească civil cu Amy Williams, însă în ziua în care trebuiau să-și unească destinele și-a adus aminte că… uitase să completeze actele și să programeze căsătoria.

Cum va fi vremea în weekend. Află pe vremea.apropo.ro

În loc să recunoască acest lucru în fața viitoarei sale mirese, McArdle a ales varianta „necâștigătoare”: a sunat la Liverpool’s St. George’s Hall, clădirea unde trebuia să aibă loc ceremonia, spunând că o bombă va exploda în 45 de minute, după care s-a întors lângă logodnica lui, urmărind împreună evacuarea clădirii.

McArdle a fost arestat în aceeași zi și a recunoscut imediat că el a fost autorul falsei amenințări cu bombă, arătând și motivul: uitase să completeze formularele necesre pentru încheierea căsătoriei și i-a fost rușine să recunoască acest lucru in fața lui Amy.

Judecătorul care l-a condamnat a explicat decizia prin faptul că falsa amenințare a avut loc la puțin timp după masacrul de la maratonul din Boston, ceea ce a creat panică suplimentară persoanelor evacuate.

Totuși, există și o parte bună a lucrurilor: în ciuda celor întâmplate, Neil și Amy sunt încă împreună.