Un animal de la zoo botezat Rita

Apropo.ro / 28.09.2005, 14:43
Un animal de la zoo botezat Rita
Singura amintire pe care uraganul Rita a lasat-o gradinii zoologice din Houston (Texas) este numele sau, preluat de un flamingo care s-a nascut în timpul intemperiilor, relateaza AFP. Deși peste un milion de persoane au fost evacuate de la Houston înainte de trecerea Ritei,

Singura amintire pe care uraganul Rita a lasat-o gradinii zoologice din Houston (Texas) este numele sau, preluat de un flamingo care s-a nascut în timpul intemperiilor, relateaza AFP.

Deși peste un milion de persoane au fost evacuate de la Houston înainte de trecerea Ritei, animalele de la gradina zoologica au ramas pe loc, alaturi de îngrijitorii lor.

Animalele exotice au fost „cazate” în salile de baie ale gradinii zoo, în timp ce lupii și un furnicar au fost puși în cușca tigrilor, însa nu împreuna cu aceștia. Dupa ce animalele au fost puse la adapost, directorul gradinii zoologice, Rick Barongi, a declarat ca starea lor este buna.

„Daca aceste animale pot suporta 20.000 de vizitatori pe zi, ele pot face fața și unui uragan”, a glumit el. „Strigatele copiilor sunt mai periculoase decât ceva vânt și ploaie”, a adaugat Barongi.

Mediafax