Un artist a creat 12 perechi de pantofi pentru 12 foste iubite (Poze)

De: Gabriela Voicu / 10.01.2014, 13:45
Artistul Sebastian Errazuriz a creat o colecție de pantofi exclusiviști care "vorbesc" despre relațiile cu fostele sale iubite într-un mod onest și artistic.

Artistul Sebastian Errazuriz a creat o colecție de pantofi exclusiviști care „vorbesc” despre relațiile cu fostele sale iubite într-un mod onest și artistic.

Colecția se numește „12 Shoes For 12 Lovers”, iar pantofii reflectă personalitatea fiecărei femei.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Modelele nu sunt unele oarecare, ci au particularități inedite, care fac ca pantofii să pară mai degrabă obiecte decorative. Colorați și modelați în moduri deosebite, aceștia nu le-au deranjat pe femeile descrise în cadrul proiectului, după cum a declarat artistul într-un interviu. Totuși, el nu a folosit numele reale ale „fostelor” și nici chipurile lor.

Errazuriz a colaborat cu producătorul de încălțăminte Melissa pentru această colecție, companie recunoscută pentru pantofii din cauciuc pe care îi realizează și care au mai purtat semnături celebre, cum sunt Vivienne Westwood și Karl Lagerfeld.

Mai jos puteți vedea povestea fiecărei femei pe care artistul a inclus-o în proiect, spuse chiar de el:

„Jetsetter” Jessica

„Mi-a atins un picior pe sub masă, la un restaurant. Arăta foarte bine. Mi-a spus că tatal ei are un avion privat pe care nici măcar nu îl folosește și că familia ei deține o locuință în Paris care ar putea fi atelierul meu de artă. Pe măsură ce se străduia să mă seducă devenea tot mai plictisitoare, I-am spus că poate să doarmă la mine, dar că nu vreau să facem sex, A încercat totuși asta în toiul nopții și m-am prefăcut că dorm. A doua zi a plecat în grabă, iar un SUV negru a luat-o din fața locuinței mele.”

„Honey” Natasha

„Natasha a îngenuncheat lângă patul meu și se dezbrăca pe măsura ce ma întreba dacă poate să aibă grijă de mine (aveam un picior rănit). Arăta superb, am făcut sex, apoi ea a gătit, a făcut curat și până m-am trezit îmi lăsase o prăjitură lângă pat și desenase o inimă pe perete. Era cea mai fericită când reușea să mă facă fericit. Când m-am făcut bine ne-am despărțit, nu mă puteam obișnui ca cineva să își dorească atât de mult să aibă grijă de mine.”

Cry Baby” Alexandra

„Tocmai se despărțise de un iubit mitocan și m-a întrebat dacă poate dormi la mine. A făcut duș, între timp i-am pregătit supă, apoi a sărit pe mine, mă săruta, mă mușca, mă împingea, mă lovea ușor și iar mă trăgea spre ea. Am făcut sex până la epuizare, dar mai târziu a început să vorbească despre mitocan și apoi toată noaptea i-a trimis SMS-uri. Am încercat din nou să fac sex cu ea pentru a o consola, dar deja nu îi mai păsa de mine.”

„Gold Digger” Alison

„Am parcat într-o zi lângă casa ei, iar ea a ieșit dintr-un Porsche albastru și a intrat în vorbă cu mine, dând de înțeles că mașina era a șefului ei. Era jurnalistă de televiziune, iar camera o iubea; la fel și șeful ei… M-a invitat în pat și am făcut sex mai mult din răzbunare, pentru a demonstra ceva măcar așa, dacă în rest știam că nu mi-aș fi permis. Mi-a spus că prietenele ei urmau să plece în Brazilia cu iubiții lor, dar i-am răspuns că nu îmi permiteam și i-am cerut să aștepte până la momentul potrivit. Nu a vrut; nici șeful ei nu a vrut să aștepte…”

„Ice Queen” Sophie

„Am văzut-o la o defilare de modă, era model și era atât de înaltă încât m-am întins destul de mult când am apucat-o de fund în pat. Prima dată când am făcut sex s-a așezat pe pat și a stat nemișcată. M-am străduit să merit să fiu cu o astfel de femeie și după multe eforturi am reușit să o topesc puțin dar pasiunea nu a durat mult.”

„GI Jane” Barbara

„Deși tatăl ei era foarte sever, ea găsea mereu metode pentru a-l sfida și a se întâlni cu mine. Am făcut sex în mașină pe un deal, dar am fost găsit de o patrulă de poliție, care ne-a urmărit după ce am încercat să plecăm din acel loc. Am fost arestat și scos din mașină dezbrăcat, ea a încercat să își acopere corpul în timp ce polițiștii o priveau și a reușit să îi convinga să îl sune pe tatăl ei, care apoi și-a folosit funcția pentru a ne scăpa de problemele cu poliția. M-am gândit că după acest incident voi avea probleme cu socrul și am încercat să mă ascund o vreme. Încă mă ascund…”

„Heart Breaker” Laura

„M-am întalnit cu o tipă care avea silicon doar într-un sân pentru că nu i se dezvoltase normal spre deosebire de celălalt. Nici măcar nu mi-am dat seama la început, deși ea credea că știu și aștepta reacții. În final m-a făcut să sufăr, iar acum e măritată și are copii. Și… îmi placea mai mult sânul ei fals.”

„Hot Bitch” Caroline

„Am cunoscut-o la o nuntă când a început să se joace cu cravata mea. Am simțit că stârnea invidia femeilor, iar când se apropia de mine eu stârneam invidia bărbaților și m-am concentrat pe partea masculină. Am plecat cu ea de la masă și am făcut sex în grădină, dar când ne-am întors la nuntă toată lumea părea să știe ce se întâmplase. Eram stânjeniți, dar am băut până când nu ne-a mai păsat, apoi am dansat pâna am căzut pe ring. Eram foarte atras de ea, dar ea voia atenția tuturor și m-a înșelat, la fel cum i-a înșelat și pe alții cu care a fost.”

„The Virgin” Anna

„După ce am făcut sex cu Anna, am întrebat-o dacă i-a plăcut și mi-a spus că nu își dădea seama pentru că era prima oară pentur ea. Aproape că am auzit-o cântând un cântec religios sub duș. Ne-am despărțit, dar mai târziu am auzit că voia să devină călugăriță. Sunt sigur că nu am satisfacut-o, dar să te călugărești? Cam drastic.”

„The Boss” Rachel

„Era ciudat când făceam sex cu ea, pentru că nu știam niciodată când trebuia să preiau sau să cedez controlul. Era feministă convinsă, dar în pat se purta ca o răsfățată care juca murdar. Era foarte imprevizibilă, iar într-o zi mi-a luat boxerii pentru a-i purta și nu știam dacă să o las sau dacă să merg acasă să îmi iau alții. Ultima dată când ne-am întâlnit i-a plăcut să flirteze și am pocnit-o ușor pe fund, apoi mai tare, iar ca răspuns s-a întors către mine și m-a lovit atât de tare încât am căzut la pământ.”

„The Ghost” Valentina

„Locuia într-un orășel lângă mare și avea un farmec aparte, al unui copil rătăcit în pădure. Ne vedeam deseori pe plajă, dar nu vorbeam, până când într-o seară a venit la cabana mea și am petrecut noaptea împreună. După sex părul ei devenea mai ciudat decât era în mod normal, iar ei i-a plăcut asta așa că m-a vizitat toată vara. Am vrut să o am lângă mine și am determinat-o să îmi promită că mă va vizita, dar nu a venit. Vara următoare am căutat-o, însă plecase. Am văzut-o câțiva ani mai târziu; părea mai bătrână, dar era frumoasă. Avea în brațe un copil cu păr ca al ei și m-a privit…”

„The Rock” Alice

„Alice știa că vom fi împreună cu mult mai devreme decât am știut eu. Știa și că ne vom despărți, deși eu am vrut să cred altceva. Niciunul dintre noi nu a bănuit că va dura atât de puțin. O iubeam foarte mult și o voi iubi mereu.”