Un artist de la noi, propuneri indecente: „Primesc poze provocatoare şi…”

De: Cristiana Trifu / 26.09.2017, 17:11
Un artist de la noi, propuneri indecente:
Este tânăr, frumos, talentat şi cu lipici la fete.

Artistul Karym, căci despre el este vorba, se bucură de o carieră înfloritoare, căci tocmai a lansat alături de Celia piesa „La două capete”, mai mult de atât, nici cu admiratoarele nu stă prost.

Karym ne-a declarat că nu are o relaţie stabilă din cauza programului aglomerat, însă este curtat de numeroase tinere. Acestea încearcă să-l cucerească prin diferite moduri, fie îi fac declaraţii de dragoste, fie că îl invită în oraş, sau altele mai „tupeiste” îşi încearcă norocul cu diverse propuneri indecente şi poze provocatoare.

„Am fost în diferite relaţii până acum, ca orice om. Când va fi ceva serios, se va afla. Momentan n-am găsit persoana potrivită să spun «Da, ea e iubita mea!», însă trebuie să recunosc că mă focusez foarte mult pe cariera mea muzicală. Recunosc că primesc diferite declaraţii de dragoste, invitaţii prin oraş, poze provocatoare şi diverse propuneri deocheate pe Facebook,  însă nu le dau curs… doar mă amuz şi atât. În prezent lucrez la noul meu single şi asta îmi ocupă tot timpul”, ne-a dezvăluit artistul.

Tânărul artist ştie foarte bine ce vrea de la o femeie aşa că nu se lasă uşor cucerit. „Trebuie să mă înţeleagă şi să mă accepte aşa cum sunt. Am o personalitate puternică, aşa că am nevoie lângă mine de o femeie puternică. Nu sunt genul de persoană care să fie ţinut uşor în frâu. Nu aş putea ierta niciodată minciuna şi trădarea partenerei”, ne-a mai spus Karym.