Un artist indian pictează doar cu limba (Video)

Apropo.ro / 06.03.2012, 17:45
Un artist indian pictează doar cu limba (Video)
Ce faci atunci când ai mult talent artistic, dar nu ai ustensile ajutătoare pentru a-ți realiza picturile? Simplu: îți folosești limba.

Ani K din Kerala, India, își realizează picturile folosindu-se de limba sa. Nu are nimic special pe limbă, în sensul că și-ar fi putut lipi ceva, ci pictura este făcută direct cu ajutorul limbii sale.

Pe cât posibil că rezultatul final nu acoperă, totuși, gustul vopselurilor pe care indianul le simte în gura sa.

Ani K, care lucrează și ca profesor de desen, marturisește că a fost inspirat de către un alt artist curajos ce realiza picturile folosind picioarele.

Indianul Ani K a început mai întâi să picteze cu nasul, dar a realizat că acest lucru fusese făcut de către altcineva înaintea sa, iar el își dorea să fie unic. Atunci s-a gândit să deseneze cu limba.

Vestea despre modul de a picta al lui Ani K s-a răspândit rapid, spre bucuria indianului.

La început nu i-a fost deloc ușor, căci a avut mari dureri la limbă și de cap din cauza chimicalelor, precum și a mirosului din vopseluri.

Nu a renunțat la visul său, iar acum a devenit imun în fața mirosului, etc. Printre picturile realizate de Ani K se numără personalități marcante precum Mahatma Gandhi, Rabindranath Tagore, Jawaharlal Nehru și mulți alții. La ultimul său tablou intitulat „Ultima Cină”, Ani K a stat 5 luni să îl termine.