Un avion a lovit o masina aflata pe pista de la Otopeni

De: Dragos Tanase / 30.12.2007, 15:01
Un avion a lovit o masina aflata pe pista de la Otopeni
Un avion Boeing 737 a lovit, la decolare, o masina de la balizajul aeroportului aflata pe pista, aeronava fiind grav avariata.

Purtatorul de cuvant al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca un avion Boeing 737 a lovit, la decolare, o masina de la balizajul aeroportului aflata pe pista, calificand incidentul drept grav, precizand ca aeronava este grav avariata.

Iordache a precizat ca autoutilitara apartine unei firmei private care se ocupa de balizajul aeroportului. In momentul incidentului, langa autoutilitara se aflau doua persoane, insa acestea nu au fost ranite.

Potrivit purtatorului de cuvant al Aeroportului "Henri Coanda" Otopeni, reprezentantii Directiei Aviatiei Civile au inceput o ancheta pentru a determina toate cauzele incidentului.

Intrebat in legatura cu vinovatii pentru producerea acestui incident, Valentin Iordache a spus ca in prezent ancheta este in derulare. "Se pare ca nu a existat o coordonare intre diversele organisme care isi desfasoara activitatea in Aeroportul Otopeni", a mai spus Valentin Iordache.