Un avion se face praf după ce se lovește de autostradă (Video)

De: Mia Nicolescu / 31.12.2012, 10:23
Un avion se face praf după ce se lovește de autostradă (Video)
Momentul în care un avion se prăbușește pe aeroportul din Moscova și se lovește de autostradă a fost înregistrat de o cameră montată pe bordul unei mașini care trecea pe stradă.

Șoferii care treceau liniștiți pe lângă aeroportul Vnukovo din Moscova au asistat la un accident aviatic ce le-ar fi putut fi chiar lor fatal. Deși își vedeau liniștiți de drum, mașinile lor au fost lovite de resturile unui avion care s-a prăbușit cu puțin timp înainte de aterizare.

Bucăți din autostradă și din avion au lovit puternic mașinile care veneau din direcția opusă și împiedicându-le unora dintre ele să își mai contine drumul. Câteva scaune se pot observa pe drum, după ce s-au desprins din avion. 

 

Potrivit unui raport, accidentul s-a produs la a doua încercare a avionului de a ateriza pe aeroport, acest fapt fiind greu de realizat din cauza ninsorii. 

Un martor a povestit că a văzut cum un pasager a fost aruncat din avion în momentul impactului, iar un altul a povestit scena în care ceilalți oameni erau scoși de sub dărmături.