Un băiat de 6 ani a cerut cel mai neobișnuit cadou de Crăciun

De: Gabriela Voicu / 16.12.2013, 12:30
Un băiat de 6 ani a cerut cel mai neobișnuit cadou de Crăciun
În timp ce cei mai mulți copii îi cer lui Moș Crăciun jucării, un băiat de șase ani din East Northport, New York, a avut o dorință specială.

În timp ce cei mai mulți copii îi cer lui Moș Crăciun jucării, un băiat de șase ani din East Northport, New York, a avut o dorință specială. El vrea o consolă Xbox și un braț artificial pentru a se putea juca.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Micul Christopher Kiezek s-a născut fără o parte a brațului stâng și tot ce își dorește este să arate ca ceilalți copii normali din cartierul lui.

Din nefericire, însă, familia lui nu își permite să îi cumpere o proteză nouă, iar cea veche nu i se mai potrivește, astfel că băiatului îi este greu să se descurce.

Pagina cu donații pentru Christopher Kiezek

Un prieten de familie, Robert Jackson, a fost atât de impresionat de cererea lui Christopher încât miercurea trecută a pornit o campanie pe site-ul GoFundMe.com cu scopul de a strânge 25.000 de dolari pentru copil.

După ce Christopher a început sa fie remarcat de pe pagina cu donații, el și-a retras cererea pentru a nu ieși în evidență cu handicapul său. Însă băiatul are acum un motiv de bucurie pentru că până vineri s-au strâns 53.000 de dolari, iar părinții lui intenționează să îi ofere banii de Crăciun.