Un băiețel de doi ani este alergic la Crăciun

De: Mia Nicolescu / 24.12.2012, 10:09
Un băiețel de doi ani este alergic la Crăciun
Micuțul Archie Sims este alergic la brazii de Crăciun, scenele cu Nașterea Domnului, ciocolată, plăcinte de carne tocată și brânzeturi.

Archie Sims are doar doi ani și este condamnat să „urască” cea mai frumoasă perioadă a anului. Micuțul nu este alergic doar la plăcinte de carne tocată, ciocolată, alune și brânzeturi, ci nu poate să se apropie de nimic din ce are legătură cu Crăciunul.

O scenetă care reprezintă Nașterea lui Iisus Hristos îi cauzează grav sănătății din cauza prezenței animalelor. Archie face febră în momentul în care trebuie să se apropie de oi, vaci și găini.

În timpul unei excursii la pădure, micuțul din Salisbury s-a ales cu erupție cutantă după ce a luat în mână un con, așa că familia sa nu poate împodobi un brad natural, ci trebuie să aibă un brad de Crăciun artificial… și nu orice fel de astfel de brad! 

Analizele arată că Archie Sims este alergic la grâu, gluten, lactate, ouă, soia, kiwi, nuci și sulfit, un conservant găsit în băuturile pentru copii și alimentele la conservă.

În ciuda problemelor de familie, mama lui Archie Sims dorește și face tot posibilul ca fiul ei să ducă o viață normală și să se poată bucura de frumusețea Crăciunului.