Un băiețel declarat mort a înviat, a cerut apă și a decedat

De: Gabriela Voicu / 07.06.2012, 13:00
Un băiețel declarat mort a înviat, a cerut apă și a decedat
Un băiat în vârstă de 2 ani, din Brazilia, care urma să fie înmormântatat, s-a ridicat din sicriu și a cerut un pahar cu apă, apoi s-a așezat la loc și nu s-a mai trezit.

Un băiețel din Belem, Brazilia, și-a îngrozit rudele, care îl plângeau la priveghi, când s-a ridicat din sicriu și a cerut un pahar cu apă chiar înainte de a fi înmormântat.

Kelvin Santos decedase după ce făcuse complicații din cauza pneumoniei. Medicii s-au chinuit să îl salveze, dar nu au reușit, iar după ce trupul neînsuflețit a fost dus acasă și așezat în sicriu, tatăl copilului plângea și striga către fiul său să se întoarcă la el.

Șocul a fost când băiatul s-a ridicat din sicriu, a privit zâmbind în jur și a cerut un pahar cu apă. După ce l-a băut, s-a așezat la loc și nu s-a mai mișcat. Tatăl lui Kevin, Antonio Santos, l-a transportat rapid la spital pe Kevin, unde medicii l-au reexaminat și au confirmat că era mort.

Kevin Santos a murit după ce „a înviat” pentru a bea apă

Antonio a declarat că toată lumea a început să țipe și să creadă că a avut loc un miracol.

Familia lui Kevin a decis să amâne înmormântarea, în speranța că băiatul va învia din nou, dar în cele din urmă au decis să îl îngroape într-un cimitir din zonă.

Convins că fiul său a fost victima unui malpraxis, Santos a făcut plângere la Poliție împotriva medicilor care i-au tratat fiul.