Un bărbat a căzut din avion, pe o stradă din Londra

De: Gabriela Voicu / 26.04.2013, 13:30
Un bărbat a căzut din avion, pe o stradă din Londra
Un bărbat de 26 de ani, din Mozambic, a decedat după ce a călătorit cu avionul dinspre Angola în Marea Britanie, timp de 12 ore, ascuns în trenul de aterizare al aeronavei.

Un cadavru descoperit pe o stradă din vestul Londrei a atras atenția anchetatorilor, mai ales după ce medicul legist le-a explicat condițiile decesului.

Bărbatul găsit mort lângă aeroportul Heathrow din preajma Londrei ar fi căzut din avion, unde, susțin anchetatorii, a încercat să zboare dinspre Angola în Marea Britanie, timp de 12 ore, ascuns în trenul de aterizare al aeronavei.

Jose Matada a căzut din avion

Când avionul a început procedura de aterizare, iar trenul a fost coborât, bărbatul s-ar fi asfixiat și ar fi murit din lipsă de oxigen, dar și din cauza hipotermiei, căzând apoi deja decedat din avion. Există, însă, și ipoteza conform căreia tânărul ar fi supraviețuit condițiilor din avion și ar fi murit la impactul cu solul.

Din investigații reiese că numele său este Jose Matada și a decedat chiar de ziua lui, când împlinea 26 de ani. În buzunarele bărbatului din Mozambic au fost găsite o monedă și o cartelă SIM, pe care polițiștii au folosit-o și l-au apelat pe fostul șef al victimei, reușind astfel să o identifice.