Un bărbat a crezut că iubita lui este Alessandra Ambrosio. Greșeala l-a costat 780.000 de dolari

De: Alex Manole / 09.12.2021, 11:16
Un bărbat a crezut că iubita lui este Alessandra Ambrosio. Greșeala l-a costat 780.000 de dolari

Un jucător de volei italian a transferat peste 780.000 de dolari în contul unei femei despre care a crezut că este celebra Alessandra Ambrosio.

Femeia respectivă s-a dat drept modelul brazilian când l-a sedus pe Roberto Cazzaniga. Bărbatul a avut nevoie de 13 ani pentru a realiza greșeala făcută.

Cei doi s-au cunoscut online în 2008 prin intermediul unui prieten comun. A urmat o relație de la distanță. Impostoarea i-a spus lui Cazzaniga că are nevoie de bani deoarece are conturile blocate din cauza unor probleme cu o moștenire. În tot acest timp, femeia a folosit imagini ale modelului Alessandra Ambrosio.

Roberto Cazzaniga

Pentru evita contactul fizic sau apelurile video cu victima, femeia a susținut mereu că are un program extrem de încărcat și că suferă de o afecțiune la inimă.

Cum a fost posibil ca tânărul să piardă atât de mulți bani în urma unei astfel de escrocherii? Colegii lui Cazzaniga au declarat că sportivul este introvertit și naiv. Ei sunt cei care au insistat ca acest caz să fie anchetat de autorități.

În acest moment trei persoane sunt cercetate: femeia care s-a dat drept modelul brazilian, numită Manuela, iubitul ei și o femeie de 50 de ani care în discuțiile telefonice cu Cazzaniga s-a dat drept Alessandra Ambrosio.

Sursa: L’Officiel

Foto: Shutterstock

CITEȘTE ȘI:

Emily Ratajkowski, plătită de un urmărit internațional pentru a apărea în public cu el

Două modele critică industria modei prin intermediul unui cont hazliu de Instagram