Un bărbat a descoperit că este femeie, în timpul unui control medical

Apropo.ro / 25.05.2012, 14:00
Un bărbat a descoperit că este femeie, în timpul unui control medical
Un fotograf din Denver, Colorado, a făcut un control medical la rinichi, iar analizele au arătat altceva: că este femeie!

Americanul Steve Crecelius, fotograf de profesie, a mers la un cabinet medical, acuzând probleme cu rinichii. După ce medicii i-au prezentat analizele făcute, toată lumea a rămas extrem de uimită.

Rezultatele analizelor arătau că Steve este femeie! El se născuse atât cu organe genitale masculine, cât și feminine. Termenul folosit pentru acest caz este hermafrodit sau intersex.

Persoanele intersex pot avea gonade masculine (XY) sau feminine (XX), un ovar și un testicul sau o singură gonadă cu ambele testicule și cu țesut ovarian. Extern, aceste persoane pot prezenta organe genitale masculine, feminine sau o combinație între cele două.

Stevie si Debbie

Debbie, soția, și Stevie

După această veste, Steve a început să se comporte precum o femeie, ba chiar și-a schimbat numele în Stevie. Este căsătorit de 25 de ani și este tatăl a șase copii.

„În copilărie obișnuiam să mă îmbrac în hainele mamei, dar o făceam pe ascuns”, mărturisește acum Stevie.

Analiza cu ultrasunete realizată de medici arată că Stevie are, în interior, organele sexuale feminine. Cele masculine sunt la exterior.

Fotograful american se simte acum cel mai fericit om din lume, în condițiile în care familia nu l-a părăsit, iar prietenii încă îi sunt aproape.