Un bărbat a desenat o hartă a Paradisului, după ce a fost acolo de patru ori

Apropo.ro / 26.03.2012, 16:00
Un bărbat a desenat o hartă a Paradisului, după ce a fost acolo de patru ori
Sibusiso Mthembu, un cetățean din Africa de Sud, susține că a fost în Rai de 4 ori până acum, iar pentru a fi crezut a desenat și o hartă.

Bărbatul Sibusiso Mthembu, în vârstă de 64 de ani, din Africa de Sud, vorbește cu mare seriozitate despre călătoriile sale în Paradis: în 1998, 2004, 2006 și anul 2008.

Sud-africanul povestește că totul a început în anul 1993, când un bărbat îmbrăcat în alb (un înger) i-a spus că este nevoie de el în Rai și l-a purtat într-o călătorie.

Acest lucru s-a repetat, iar Sibusiso a considerat că este mai bine să deseneze întâmplarea, pentru a fi crezut de către cei din jur.

Potrivit lui Sibusiso Mthembu există 11 Raiuri în total, iar el a fost purtat în al cincilea, denumit Crista. Acolo, în orașul numit Sharmoy l-a întâlnit pe Iisus. Dumnezeu stă în orașul ce poartă numele de Salem, care este și Raiul principal.

Bărbatul mai spune că Iisus este alb, iar pe Creator l-a văzut preț de câteva secunde, într-o călătorie a sa spre planeta Jadalem, unde predomină apa și gheața.

Acolo Sus, Sibusiso i-a mai văzut pe Abel, Moise și Elias. A explorat și Marshnode, orașul unde oamenii merg atunci când mor, pentru a se reîncarna.

Acum, Sibusiso lucrează de zor la harta sa, pentru a o face completă.