Un bărbat a intrat în comă după ce a fost mușcat de o pisică

De: Gabriela Voicu / 04.02.2014, 13:00
Un bărbat a intrat în comă după ce a fost mușcat de o pisică
Un american de 61 de ani a fost la un pas de moarte după ce l-a mușcat o pisică. Din cauza rănilor, el a intrat în comă, dar totul a luat o turnură neașteptată.

Un american a fost la un pas de moarte după ce l-a mușcat o pisică. Din cauza rănilor, Paul Gaylord, în vârstă de 61 de ani, din Oregon, a intrat în comă.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Totul s-a întâmplat după ce bărbatul i-a salvat viața felinei. Aceasta înghițise un șoarece și nu mai putea respira, iar Paul a intervenit. Felina s-a speriat și l-a mușcat de o mână, iar după nici 48 de ore el a fost dus de urgență la spital, deoarece mâinile și picioarele i s-au înnegrit. Paul a intrat în comă, iar medicii nu îi mai dădeau nicio șansă.

Bărbatul a fost diagnosticat cu ciumă bubonica și a stat o lună în comă, corpul lui trecând prin toate cele trei etape ale bolii. Din forma bubonică s-a ajuns la septicemie, iar apoi i-a afectat plămânii. Culmea este că americanul și-a revenit, însă a rămas fără degete și face dializă.

La un moment dat, inima lui a încetat să mai bată. Medicul i-a spus că au fost oameni care au supraviețuit primei forme de ciumă, însă nimeni până la el nu a supraviețuit celor trei etape. Paul s-a trezit chiar înainte ca medicul să oprească aparatele care îl țineau în viață, după cum chiar el a povestit.