Un bărbat A MURIT după ce a dansat GANGNAM STYLE

De: Gabriela Voicu / 12.12.2012, 17:45
Un bărbat A MURIT după ce a dansat GANGNAM STYLE
Povestea INCREDIBILĂ‚ a unui britanic care a vrut să facă show!

Un bărbat din Marea Britanie, tată a trei copii, s-a prăbușit la petrecerea de Crăciun de la birou la scurt timp după ce dansase pe celebra melodie „Gangnam Style” a lui Psy.

Eamonn Kilbride, în vârstă de 46 de ani, a exersat cu colegii săi de la birou pașii din celebrul videoclip, iar după câteva secunde a căzut fără suflare.

Bărbatul din Lancashire era IT manager, iar soția lui era de față când el a început să se plângă de dureri în piept. Femeia a încercat să își ajute soțul până când ambulanța a sosit la fața locului, după doar 5 minute de la apelul de urgență. Paramedicii nu au reușit, însă, să îl salveze pe britanic și l-au declarat mort. Eamonn Killbride suferise un atac de cord masiv.

Psy

Doamna Kilbride a avut doar cuvinte de laudă despre cel care i-a fost soț 23 de ani. „Vreau ca oamenii să știe că era familist și că muncea foarte mult. Era sufletul petrecerilor și îi plăcea să danseze. Ne distram de minune la petrecerea de Crăciun când a dansat Gangnam Style. Îi distra pe toți. Apoi a zis că îl înțeapă în piept și s-a prăbușit. Eamonn a fost un om extraordinar care a dat o educație desăvârșită copiilor noștri. Punea efort în tot ce făcea”, a declarat aceasta.

Înmormântarea va avea loc pe 19 decembrie.