Un bărbat celebru din România: „Primul sărut a fost cu un băiat”

Apropo.ro / 18.09.2012, 13:00
Un bărbat celebru din România:
Un cunoscut realizator tv din România a mărturisit că primul său sărut a fost cu un băiat. Află cine a spus asta!

Prima oară m-am sărutat cu un băiat, a fost interesant și îi sunt și recunoscător, Dănuț îl chema. Eram în clasa a cincea, șapte băieți în tabără (…) și ce poți să faci în tabără, după ce profesorii vă lasă singuri? Cretinisme!„, mărturisește realizatorul de televiziune Andrei Gheorghe.

Deși în majoritatea cazurilor primul sărut are loc cu o persoană de sex opus, iată că mai există și excepții, ceea ce nu înseamnă că respectiva persoană are o altă orientare sexuală.

Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe: „Primul sărut a fost cu un băiat”

Într-o seară, Dănuț al nostru, după ce un alt băiat ne-a învățat Balaurul, când îți tragi fumul expirat pe gură înapoi pe nas, chestie ce ni se părea tare cool… și la un moment dat Dănuț întreabă dacă știm să sărutăm o fată. Noi îi zicem că da, dar el ‘nu mă, cu limba’. Păi, oau, cum se face asta? A venit Dănutz, m-a luat, m-a sărutat, și toți erau «bă da ce îi face acum, îi bagă limba în gură». Dănuț era un băiat drăguț, obraznic, tupeist, arogant, a devenit cel mai cool, a fost funny experiența și rememorând acea fracțiune de secundă… am simțit dulcele, am simțit tandrețea, chestia aia care nu mai era copilărească„, povestește Gheroghe.

Realizatorul tv a mai mărturisit că experiența i-a fost totuși de folos, căci a devenit la răndul său instructor. O bună perioadă de timp nu s-a mai sărutat cu nimeni, căci fetele nu stăteau la sărutat, ci doar la pupat, că erau mici.

După această întâmplare nu m-am mai sărutat cu nimeni ani de zile, deh, fetele cu care umblam eu nu voiau să se sărute, voiau să se pupe că erau fetițe mici, însă mi-a fost de ajutor, pentru că, atunci când a fost nevoie, am fost pregătit și, între timp, eu mi-am învățat toți verișorii și verișoarele„, a mai spus Andrei Gheorghe.