Un bărbat fără adăpost recompensat după ce i-a dat ultimii săi bani unui student

De: Carmen Ulian / 12.01.2015, 15:00
Un bărbat fără adăpost recompensat după ce i-a dat ultimii săi bani unui student
Studenta britanică Harrison a primit suma de 5 dolari de la Robbie, un bărbat fără adăpost, pentru a ajunge acasă în siguranță. Robbie i-a dat ultimii săi bani unei studente pe care nu o cunoștea.

Gestul lui Robbie a impresionat o lume întreagă atunci când i s-a aflat povestea. Este un bărbat fără adăpost, care își duce traiul din mila celor din jur.

Harrison, o studentă în vârstă de 24 de ani, a realizat că și-a pierdut cardul și că nu mai are niciun ban, după ce a petrecut o noapte întreagă în club. Pe când stătea în stradă și se gândea la ce opțiuni are pentru a face rost de bani să ajungă acasă s-a apropiat de ea un om al străzii, pe care nu-l mai văzuse vreodată, și i-a întins banii pe care îi avea – 5 dolari. A aflat doar că se numește Robbie.

Studenta mărturisește că Robbie a insistat ca ea să ia banii pentru a ajunge acasă în siguranță. Nu a putut lua banii, însă pentru gestul său a încercat să-l ajute la strângerea banilor. A fost ca o misiune pentru ea.

A scris despre gestul lui Robbie pe Facebook și a reușit să adune suma de peste 3.800 de dolari în primele 24 de ore, de la cititorii care au vrut să dea o mână de ajutor.

Harrison l-a căutat pe Robbie și i-a dat banii de care avea nevoie. Oamenii au continuat să doneze bani care vor ajunge la persoanele nevoiașe.