Un bărbat înșelat de logodnică și-a ieșit din minți într-o emisiune TV (Video)

De: Gabriela Voicu / 18.01.2013, 16:45
Un bărbat înșelat de logodnică și-a ieșit din minți într-o emisiune TV (Video)
Un bărbat care a aflat că femeia cu care avea o relație de opt luni l-a înșelat cu mai mulți bărbați, și-a pierdut cumpătul în timpul unei emisiuni TV, provocând daune.

Un bărbat care fusese invitat în emisiunea britanică prezentată de Jeremy Kyle a provocat daune în valoare de câteva sute de lire sterline după ce a aflat în timpul show-ului că logodnica îl înșela.

Aceasta fusese supusă unui test cu detectorul de minciuni, iar acesta a arătat că iubita bărbatului, Katrina, îl înșela pe acesta cu mai mulți bărbați.

Scenele violente au fost difuzate în direct la televiziunea ITV și îl arată pe invitat spărgând un geam cu piciorul după ce află rezultatele testului.

Mai multi agenți de pază au intervenit și l-au convins să se calmeze, inclusiv prezentatorul Jeremy Kyle, care a vorbit cu el înainte ca bărbatul să se rănească grav.

Puternic afectat și dezgustat de rezultatul testului efectuat de iubita lui, el a întrebat-o în emisiune: „De ce mai încercăm să faceam un copil dacă tu ești îndrăgostită de fostul tău iubit?”

Cei doi erau împreună de opt luni.