Un barbat se antreneaza intens pentru a-si alapta copiii!

Apropo.ro / 04.09.2009, 15:26
Un barbat se antreneaza intens pentru a-si alapta copiii!
Un student din Suedia spera ca in decembrie sa poata alapta natural, pentru acest lucru antrenandu-se cu o pompita.

Un barbat se antreneaza intens pentru a-si alapta pe viitor copiii! Nu este vorba despre celebrul Thomas Beatie, barbatul care a devenit femeie si a nascut deja doi copii, ci despre un student din Suedia.

Ragnar Bengtsson, 26 de ani, urmeaza cursurile Universitatii din Stockholm si este parte activa a unui experiment cel putin ciudat.

El se antreneaza pentru a fi in stare sa alapteze, folosindu-se de o pompita de san cu care isi stimuleaza zona in cauza din trei in trei ore.

Tanarul, care spera ca in luna decembrie sa aiba lactatie, spune ca orice care nu iti face rau trebui incercat. "Daca experimentul va avea succes, atunci acest lucru se va dovedi foarte important pentru tati. Astfel, prin alaptare, ei vor dezvolta o legatura mult mai stransa cu pruncii lor", spune Ragnar.

Mai mult, el crede ca daca laptele produs va avea o valoare nutritionala ridicata, atunci acest lucru va fi extraordinar.

Daca multi dintre cei care au aflat de experiment considera aceasta initiativa drept una "bolnava", profesorul Sigbritt Werner ii da o sansa studentului.

Dascalul crede ca in trei sau patru luni Ragnar ar putea da "o picatura sau doua de lapte".

Tentativa lui Ragnar nu este doar una pur academica, suedezul dorind, daca experimentul va fi unul reusit sa alapteze viitorii sai copii, el avand deja un baietel de doi ani.

Si, pentru a nu crede ca cele de mai sus constituie o ciudatenie singulara, va lasam sa cititi in continuare cele mai ciudate 10 cazuri legate de paternitate!

Thomas Beatie

Thomas Beatie, barbatul-mama, ar putea profita pe viitor de exeperimentul suedezului pentru a-si alapta alte eventuale progenituri