Un bărbat și-a donat din greșeală economiile de-o viață

De: Gabriela Voicu / 22.11.2012, 18:30
Un bărbat și-a donat din greșeală economiile de-o viață
Un bărbat care a donat haine și încălțăminte unei asociații caritabile a făcut o gafă care ar fi putut să-l ducă la sapă de lemn.

Un bărbat din Texas care a donat haine și încălțăminte unei asociații caritabile și-a dat seama că a fost prea generos după ce a inclus în pachet și o pereche de pantofi în care soția lui ascunsese economiile de-o viață ale cuplului.

Clarence Cope, un bărbat care făcea inventarul obiectelor primite la asociație, a găsit într-un pantof teancul de bancnote pe care posesorul nu îl văzuse înainte de a-și dona încălțămintea și l-a anunțat pe Richard Lopez, patronul asociației, care a pus deoparte cei 33.100 $, în ideea că cineva va revendica suma.

Richard Lopez

„Funcționăm după anumite reguli și vrem să fim siguri că facem totul așa cum trebuie”, a declarat Lopez pentru postul TV local KPRC.

Într-adevăr, o femeie din Galveston i-a contactat pentru a cere banii înapoi, descriind circumstanțele sumei piedute. Ea a explicat că soțul ei nu și-a dat seama că pantofii pe care îi donase aveau și rol de pușculiță în casă.

„Era atât de recunoascătoare încât a izbucnit în plâns. Am fost foarte fericiți că am putut să îi returnăm banii”, a declarat Clarence Cope.