Un bărbat și-a salvat câinele din colții unui crocodil

De: Gabriela Voicu / 20.09.2012, 16:00
Un bărbat și-a salvat câinele din colții unui crocodil
Steve Gustafson, un american în vârstă de 66 de ani, și-a salvat câinele de la moarte după ce s-a luptat cu un aligator care se pregătea să mănânce patrupedul.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Florida, SUA, s-a luptat cu un aligator pentru a-și salva cel mai bun prieten, un câine din rasa West Highland Terrier.

Steve Gustafson se afla în grădina casei sale când și-a auzit câinele în vârstă de nouă ani, pe nume Bounce, lătrând de durere, potrivit ziarului local Orlando Sentinel.

Bărbatul a căutat imediat locul din care venea zgomotul și l-a găsit pe Bounce în gura unui crocodil, care se pregătea să îl tragă în apă pentru a-l mânca.

Fără să stea pe gânduri, americanul a fugit să-și salveze cel mai bun prieten, în timp ce urla către crocodil: „Nu imi vei mânca prietenul!”

El s-a năpustit asupra reptilei și a reușit în cele din urmă să elibereze câinele. Nici Steve, nici Bounce nu au fost răniți în timpul acestui incident.

Americanul, originar din Iowa, spune că aligatorul a fost capturat duminică și are de gând să îl expună în propria locuință.