Un bărbat și-a ucis iubitul și i-a purtat testiculele ca brățări

De: Gabriela Voicu / 09.10.2012, 16:40
Un bărbat și-a ucis iubitul și i-a purtat testiculele ca brățări
Renato Seabra un manechin portughez homosexual, și-a ucis iubitul, l-a castrat cu un tirbușon și i-a purtat testiculele ca brățări.

Renato Seabra, un manechin portughez homosexual, și-a ucis iubitul și i-a purtat testiculele ca brățări, după ce l-a castrat cu un tirbușon. Evident, Rubin Sinins, avocatul lui, susține acum că tânărul în vârstă de 21 de ani este bolnav psihic.

Renato Seabra și-a ucis iubitul în ianuarie 2011, iar în prezent se află în mijlocul unui proces desfășurat în New York. Victima sa a fost Carlos Castro, jurnalist portughez celebru și activit gay, în vârstă de 65 de ani.

Seabra, care și-a ucis iubitul pentru că îl părăsise, l-a bătut pe Castro până când nu a mai suflat, apoi l-a castrat și i-a păstrat testiculele pentru a le purta sub formă de brățări-talismane, la ambele mâini, convins fiind că acestea aveau proprietăți miraculoase. Apoi, a ieșit pe străzile din Manhattan și a început să atingă oameni necunoscuți pentru a-i „vindeca” de SIDA.

Criminalul s-a predat și le-a spus polițiștilor că a făcut ceea ce trebuia.

Carlos Castro și Renato Seabra

Castro îi plătise lui Seabra drumul până la New York și îl ajutase să obțină contracte de modeling. Bătrânul s-a răzgândit, însă, în privința relației cu portughezul și a refuzat să îl mai întrețină după ce îl văzuse în compania unor femei. În cele din urmă, Castro i-a cumpărat lui Seabra un bilet de avion pentru a se întoarce acasă, mai devreme decât plănuise tânărul.

„Seabra a vrut să fie faimos și bogat. El își dorea să poarte lucruri scumpe, să mănânce în restaurante de lux, dar și cadouri costisitoare pentru familia lui, așa că a văzut în Carlos Castro o oportunitate”, a declarat procuroarea Maxine Rosenthal.

După ce s-au certat pentru că iubitul său a vrut să încheie relația, Seabra l-a lovit pe Castro cu un monitor în cap și a continuat șă îl bată până l-a ucis.

„Furia lui (Seabra) a fost alimentată de încheierea relației, iar el știa că mutilându-l pe Castro facea un lucru rău”, a completat Rosenthal, pentru a demonstra vinovăția manechinului.