Un bărbat și-a văzut soția înjunghiată în timp ce vorbeau pe videochat

De: Gabriela Voicu / 05.11.2013, 11:30
Un soldat american stabilit temporar în Asia, care vorbea cu soția sa însărcinată pe videochat, a văzut cum femeia a fost înjunghiată în propria locuință.

Un soldat american stabilit temporar în Asia, care vorbea cu soția sa însărcinată pe videochat, a văzut cum femeia a fost înjunghiată în propria locuință.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Rachel Poole, în vârstă de 31 de ani, a fost transportata de urgență la spital după ce un bărbat care se ascundea în casă a înjunghiat-o de mai multe ori, în timp ce vorbea pe internet cu soțul ei.

Agresiunea a avut loc miercurea trecută, în casa cuplului din Texas. Femeia era însărcinată in luna a noua, iar individul a atacat-o pe la spate, cu un cuțit.

Rachel Poole

În timpul atacului, sotțl ei, Justin Pele Poole, stabilit de nouă luni în Asia, a văzut totul pe FaceTime și a chemat poliția. Femeia încă era în stare critică când fetița ei Isabella a fost născută prin cezariană. Din fericire, copilul este în afara oricărui pericol.

Polițistul Mike Baranyay a declarat că victima și-a recunoscut atacatorul și a strigat de mai multe ori numele acestuia pentru ca soțul ei să auda.

Agresorul este Corey Bernard Moss, în vârstă de 19 ani, și intrase în casa victimei înainte ca ea să ajungă acolo.

Corey Bernard Moss

Acesta le-a spus autorităților că Rachel îi datora bani pentru diferite reparații la mașina. Atacatorul a fost acuzat de tentativă de crimă, iar cauțiunea lui a fost stabilită inițial la 60.000 $, însă între timp a crescut la 150.000 $.

Duminică, Justin Poole a postat pe Facebook poze cu fiica lui nou-născută și cu soția care se reface în spital. El a precizat că vederea femeii a fost afectată și că nu își va putea ține fiica în brațe până când nu își va reveni. Prietenii familiei Poole au creat un site cu scopul de a strânge fonduri pentru cuplu, iar până acum aceștia au primit aproape 6.000 $.